Μια από τις χειρότερες αιτίες εχθρότητας είναι η λύσσα και η ποταπή επιθυμία να δεις να υποκύπτει, αυτός που τολμάει να αντιστέκεται σ’ αυτό που σε συνθλίβει. Αλμπέρ Καμύ

Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

Μετά τον σφαγιασμό ήρθε και η αξιολόγηση στο ΔΟΛ

Ακόμα και ο Μελλοθάνατος πρεπει να αξιολογηθεί!!
Από τις πρώτες πρωινές ώρες το γραφείου του 2ου ορόφου της Μιχαλακοπούλου  πήρε φωτιά και η διεύθυνση Ανθρωπίνου Δυναμικού  καλεί  όλους τους συναδέλφους διοικητικούς  να υπογράψουν την δεύτερη κατά  σειρά πιο άθλια ατομική σύμβαση από την προηγούμενη.
Η Συνέλευση των σαράντα αποφάσισε για όλους καπελώνοντας έτσι για μία ακόμη φορά τους συναδέλφους διοικητικούςκαι τεχνικούς   που δεν έχουν καμία απολύτως ενημέρωση από τον εκπρόσωπο τους, για το τι καλούνται να  υπογράψουν, τι έχει συμφωνηθεί με τη διοίκηση και τις παγίδες κρύβει .
Μία μικτή συνέλευση ίσως τους χάλαγε τη μαγιά και το κλίμα ίσως γινόταν δυσάρεστο για τους εκπροσώπους και τους παρατρεχάμενους τους .

Είδος πολυτελείας  η Γενική συνέλευση για τους διοικητικούς.
Η ώρα της αξιολόγησης έφτασε!!!
Συνάδελφοι καταγγέλλουν ότι μαζί  με την ατομική σύμβαση που καλούνται να υπογράψουν , τους υποχρεώνουν  να συμπληρώσουν φύλλο αξιολόγησης του προσωπικού , ώστε όταν χρειαστεί  να ξανά απολύσουν προσωπικό  η να το μετατάξουν αλλού διότι (όλοι τα κάνουν πλέον όλα) να το κάνουν με κριτήρια όπως αυτά των συνάδελφων που απολυθηκαν με καρκίνο, με  διπλά εγκεφαλικά επεισόδια  κ.α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.