Αλήθεια είναι ότι έχουμε χάσει αμέτρητες φορές αλλά: ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΝΟΙΩΘΟΥΜΕ ΗΤΤΗΜΈΝΟΙ;

Παρασκευή 19 Αυγούστου 2016

Κατάσχεση στην Άνωση (Μπόμπολα) για δεδουλευμένα ηθοποιών!

Το δράμα του Mega μεταφέρεται πλέον στις δικαστικές αίθουσες, όπου οργισμένοι ηθοποιοί δημοφιλών σίριαλ διεκδικούν δικαστικά πλέον τα χρήματά τους.
Η πρόσφατη απόφαση δικαίωσε για τους ηθοποιούς που έπαιξαν στις σειρές «Κλεμμένα Όνειρα» και «Δικαίωση», δύο παραγωγές της Άνωσης του συγκροτήματος Μπόμπολα, που χρωστάει στους ηθοποιούς 220.000 ευρώ. Το δικαστήριο όχι μόνο τους δικαίωσε αλλά και με προσωρινή διαταγή απαγορεύει την αλλαγή μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας. Και δεν αποκλείεται, αν δεν πληρώσει η εταιρεία, να εκδοθούν και εντάλματα κατάσχεσης περιουσιακών στοιχείων.
Και αυτές δεν είναι οι μόνες παραγωγές που χρωστάει το Mega. Σχεδόν σε όλα τα σίριαλ το κανάλι συνήθιζε να πληρώνει μετά την προβολή των επεισοδίων, με την καθυστέρηση τα τελευταία χρόνια να φθάνει τους 11 με 12 μήνες. Με αυτό το επιχείρημα οι εταιρείες παραγωγής, που ανήκαν στους μετόχους του καναλιού, δεν πλήρωναν επί μήνες τους ηθοποιούς και τους συντελεστές. Το Mega χρωστάει επίσης πάνω από μισό εκατομμύριο ευρώ για πνευματικά δικαιώματα από τις επαναλήψεις των σειρών του.
 πηγή: http://www.typologies.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.