Αλήθεια είναι ότι έχουμε χάσει αμέτρητες φορές αλλά: ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΝΟΙΩΘΟΥΜΕ ΗΤΤΗΜΈΝΟΙ;

Τρίτη 23 Αυγούστου 2016

... "Το Βήμα" - ο Κυριάκος απέκτησε φωνή...

Καρακούσης για Μητσοτάκηδες: "Η πιο φαύλη οικογένεια"...
Ως εκ τούτου μόνο ως ανέκδοτο μπορεί να εκλάβει κανείς τα περί «κλιν στρατετζι» στην περίπτωση του Κυριάκου Μητσοτάκη και δυστυχώς δηλαδή, διότι έχει ανάγκη η κοινωνία από μια αξιόπιστη εναλλακτική πρόταση και φυσικά από αντιπολίτευση!
Απορία προκαλεί ποιοι μηχανισμοί ψυχολογικοί, αλλά και πολιτικοί «αναγκάζουν» έναν διευθυντή εφημερίδας που δεν είναι της ΑΥΓΗΣ ή του ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ να ταυτιστεί με ένα κόμμα και τον αρχηγό του, όπως με α-ψυχολόγητο τρόπο το πράττει ο διευθυντής του «ΒΗΜΑτος», Αντώνης Καρακούσης… Υποστηρίζοντας ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει «καθαρή και ευθεία στρατηγική»!Δηλαδή τι πρέπει να συμβαίνει μέσα σου για να καταλήξεις σε αυτήν την ανάλυση! Ποια «καθαρή» και ποια «στρατηγική»! Εντάξει είναι καλοκαίρι, είναι Αύγουστος, δεν διαβάζει κανείς εφημερίδες… Αλλά είναι δυνατόν να γράφονται τέτοιες παρλαπίπες; Είναι θέμα κοινής λογικής!
Διαφορετικά, γιατί στην ανάλυσή του ο Αντώνης Καρακούσης αποφεύγει να δώσει περιεχόμενο σε αυτήν την «clean» στρατηγική του προέδρου της ΝΔ και περιορίζεται να μιλήσει για ένα «πλατύ μεταρρυθμιστικό μέτωπο» (δηλαδή ό,τι να ΄ναι)… Χωρίς για παράδειγμα να εξηγήσει αφού είναι έτσι τότε και η Φώφη έχει «κλιν στρατετζι» και ο Σταύρος που έχει φάει επίσης σκάλωμα με τις μεταρρυθμίσεις!
Πώς όμως είναι δυνατόν μετά από 7 χρόνια αδυσώπητης βαθιάς ανασκολοπητικής λιτότητας να μιλάς για μεταρρυθμίσεις χωρίς να λες σε τι αναφέρεσαι!
Εν τέλει όμως αυτό που καθιστά έκθετο τον Αντώνη Καρακούση, διευθυντή του νέου κομματικού «ΒΗΜΑτος» και θα τον στοιχειώνει… Δεν είναι μόνο η φράση του στα κοινωνικά δίκτυα ότι οι Μητσοτάκηδες είναι «Η πιο φαύλη οικογένεια»… Αλλά και το άγαρμπο, χωριάτικο (ρε παιδί μου), προμοτάρισμα του Κυριάκου… Για να πεις ότι έχει «καθαρή και ευθεία στρατηγική»: Λίγες ημέρες μετά την εντολή του να μη βγει καμία ανακοίνωση για την υπόθεση Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ… Μετά από δύο φύλλα του «ΒΗΜΑτος» (της προηγούμενης Κυριακής και το χθεσινό) που έχεις αναλάβει λες και είσαι η κομματική «Πράβδα» να καθαρίσεις με την Καραμανλική πτέρυγα!
πηγή: http://www.enimerosi24.gr/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.