Μια από τις χειρότερες αιτίες εχθρότητας είναι η λύσσα και η ποταπή επιθυμία να δεις να υποκύπτει, αυτός που τολμάει να αντιστέκεται σ’ αυτό που σε συνθλίβει. Αλμπέρ Καμύ

Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2016

«Μακεδονία»: Συντηρητική κατάσχεση τίτλου και περιουσιακών στοιχείων

Αποδεκτή έκανε δικαστήριο της Θεσσαλονίκης την αίτηση 55 απλήρωτων εργαζόμενων της εφημερίδας «Μακεδονία» για προσωρινή διαταγή συντηρητικής κατάσχεσης περιουσιακών στοιχείων και τίτλου της εφημερίδας.
Οι εργαζόμενοι κατέθεσαν αίτηση ασφαλιστικών μέτρων κατά της «Μακεδονικής Εκδοτικής Εκτυπωτικής» που θα εκδικαστεί την 4η Νοεμβρίου και έως τότε δεν μπορεί να υπάρξει οποιαδήποτε μεταβολή των περιουσιακών στοιχείων της επιχείρησης.  Οι εργαζόμενοι διεκδικούν την καταβολή της μισθοδοσίας των τελευταίων 10 μηνών, αφού τόσοι είναι οι μισθοί που  η επιχείρηση τους οφείλει και οι οποίοι κάθε.. βδομάδα πληρώνονται κάποια μικρά ποσά έναντι, με την τελευταία να αφορά ένα ποσοστό του μισθού Δεκεμβρίου 2015 -δηλ. για το 2016 δεν έχει καταβληθεί ούτε ένα ευρώ!
Την ίδια ώρα έγινε γνωστό ότι ο αδελφός του μεγαλομετόχου της εφημερίδας Θόδωρος Ρήγας, απάντησε Θετικά στο αίτημα των τριών Ενώσεων για συνάντηση μαζί του, ώστε η εργοδοσία να ξεκαθαρίσει τι προτίθεται να κάνει για την εξομάλυνση στην καταβολή της μισθοδοσίας και γενικότερα για την πορεία της εφημερίδας.
- πηγή: asyntaxtostypos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.