Μια από τις χειρότερες αιτίες εχθρότητας είναι η λύσσα και η ποταπή επιθυμία να δεις να υποκύπτει, αυτός που τολμάει να αντιστέκεται σ’ αυτό που σε συνθλίβει. Αλμπέρ Καμύ

Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017

Η ΕφΣυν και η παχυλότατη αποζημίωση του Παντελή Καψή

H Εφημερίδα των Συντακτών απάντησε σήμερα με σχόλιό της στην ανάρτηση, στο fb, του Παντελή Καψή. Το πρώην στέλεχος του ΔΟΛ άσκησε κριτική στις εφημερίδες Αυγή και ΕφΣυν αναφέροντας ότι στην πρώτη τους σελίδα δεν έχουν λέξη για τους πρόσφυγες στην Λέσβο και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Μάλιστα για την ΕφΣυν λέει ότι είναι κρίμα γιατί «μια συνεταιριστική προσπάθεια εκφυλίζεται σε κομματικό όργανο του χειρίστου είδους»... (δείτε ΕΔΩ)
Η ΕφΣυν υπό τον τίτλο «Γιατί τόσο μένος;» απαντάει στον Παντελή Καψή σχολιάζοντας:

Πρώην διευθυντής μεγάλης εφημερίδας και νυν σχολιαστής καναλιού αποφάσισε να ασχοληθεί μαζί μας, διαδικτυακά. Θα ήταν μεγάλη τιμή εάν μας έκανε κριτική ή.. παρατηρήσεις με βάση τη δημοσιογραφική του εμπειρία. Αυτό έχουν κάνει πολλοί πριν από αυτόν που πέρασαν από τις θέσεις που κατείχε.
Προσθήκη λεζάντας
Με μία μεγάλη διαφορά. Εκείνοι οι «γραφιάδες παλαιάς κοπής» μάς συμβουλεύουν με σεμνότητα και αγάπη. Δεν εκτοξεύουν χολή με ψέματα.
Θα μπορούσε να μας επιπλήξει για πολλά, όχι όμως και ότι δεν είχαμε το θέμα των προσφύγων στη Μόρια. Σχεδόν μία σελίδα πέρασε απαρατήρητη; Ενα πρώην στέλεχος εντύπου δεν διαβάζει πλέον εφημερίδες; Οσο για τους χαρακτηρισμούς που μας απευθύνει, μάλλον κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια.
Προφανώς αμείφθηκε με παχυλότατη (με πολλά μηδενικά) αποζημίωση από τον καταρρέοντα όμιλο απ' όπου αποχώρησε γιατί οι υπηρεσίες του στη μαύρη προπαγάνδα ήταν... αξιοζήλευτες.
Εκτενέστατη απάντηση στον Π. Καψή υπάρχει και στο σάιτ της Εφημερίδας των Συντακτών υπό τον τίτλο «Στο σπίτι του κρεμασμένου (κ. Καψή, ενταύθα)» (δείτε την ΕΔΩ).
Κατόπιν τούτων ο πρώην διευθυντής της εφημερίδας Τα ΝΕΑ (αποχώρησε τον Σεπτέμβριο του 2011 παίρνοντας αποζημίωση της τάξης των 500.000 ευρώ) έγραψε στο facebook:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.