Αλήθεια είναι ότι έχουμε χάσει αμέτρητες φορές αλλά: ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΝΟΙΩΘΟΥΜΕ ΗΤΤΗΜΈΝΟΙ;

Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017

Η πρόταση Μπόμπολα είναι για γέλια

Διαρρέουν τραπεζικοί κύκλοι
Μπορεί οι εργαζόμενοι του MEGA να είναι απλήρωτοι τους τελευταίους εφτά μήνες, αλλά τουλάχιστον έχουν χορτάσει υποσχέσεις και κυρίως καλά λόγια! Λογικά δεν πρέπει να έχουν παράπονο!
Στην αρχή το ρόλο είχε αναλάβει αποκλειστικά ο Μανώλης Καψής… Παρά τα στραπάτσα και τις διαψεύσεις, δεν το έβαλε κάτω… αμετανόητος συνέχισε να τροφοδοτεί την καρδιά των εργαζομένων και σύντομα στο μασάζ των απλήρωτων ψυχών προστέθηκε και ένα ακόμη ζευγάρι χέρια αυτά του Φώτη Μπόμπολα!
Την ώρα όμως που και ο Μανώλης Καψής ακόμη κατάλαβε… και έριξε νερό στο κρασί της αισιοδοξίας του… και έγραψε στο φέισμπουκ «ήρθε η ώρα της κρίσης» συμπληρώνοντας «Αν οι μέτοχοι δεν πληρώσουν τη δόση της DIGEA δεν υπάρχει λόγος να συζητάμε αλλο… Αντίο σας».
Και λίγο πριν ξανακυλήσει σε αυτό το γαϊτανάκι των αποριών… του τύπου «Αν πληρώσουν την DIGEA δείχνουν ότι θέλουν να υπάρχει MEGA»… Άρα, «Δεν μπορώ να πιστέψω (για την ακρίβεια δεν θέλω να πιστέψω…) ότι θα συνεχίσουν να αδιαφορούν…».
Εμφανίζεται ο Φώτης Μπόμπολας να λέει δια στόματος εργαζομένων ότι οι συζητήσεις με τις τράπεζες προχωρούν και στόχος είναι η απελευθέρωση κεφαλαίων προκειμένου να καλυφθεί μέρος της μισθοδοσίας και το κανάλι να επιστρέψει στην ομαλότητα… Ενώ στην ίδια συνάντηση για την DIGEA είπε «Θα διευθετηθεί εντός της εβδομάδας και δεν τίθεται θέμα υποβάθμισης του σήματος».

Αυτή η βεβαιότητα όμως, σήμερα διαψεύστηκε από το non paper του ψηφιακού παρόχου που λέει ότι η διοίκηση του MEGA δεν διαχειρίζεται τους λογαριασμούς του καναλιού, αλλά οι τράπεζες οι οποίες αδιαφορούν!
Κι αν με τόση ευκολία σε διαψεύδει η εταιρία της οποίας είσαι μέτοχος… σκέψου οι τράπεζες (που αδιαφορούν κιόλα)!
Διότι από το ρεπορτάζ προκύπτει ότι η πρόταση Μπόμπολα – όπως λένε τραπεζικά στελέχη τουλάχιστον, «Είναι για γέλια»! Στην ερώτηση δε, «γιατί είναι για γέλια» η απάντηση είναι ύποπτα αποστομωτική: αυτοί που την έγραψαν δεν έχουν διαβάσει ούτε το νόμο Παππά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.