Αλήθεια είναι ότι έχουμε χάσει αμέτρητες φορές αλλά: ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΝΟΙΩΘΟΥΜΕ ΗΤΤΗΜΈΝΟΙ;

Δευτέρα 13 Μαρτίου 2017

Σημάδια ότι το MEGA οδηγείται στην εκκαθάριση

Πιθανότατα αυτό περιμένει και η πλευρά Σαββίδη για να μιλήσει…
Μπορεί να εκκρεμεί η σύνταξη του νέου business plan για το MEGA που έχει αναλάβει η Grand Thorton για λογαριασμό των τραπεζών… Ωστόσο οι σχέσεις των μετόχων, αλλά και το κλίμα μεταξύ των εργαζομένων… δείχνει ότι το κανάλι οδηγείται με μαθηματική ακρίβεια στην εκκαθάριση.
Πληροφορίες από τα περιβάλλοντα των δύο μετόχων, Βαρδινογιάννη και Μπόμπολα, συγκλίνουν στο ότι είναι σχεδόν αδύνατον να βρεθεί κοινός τόπος μεταξύ τους και να ξεμπλοκάρει η κατάσταση… Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να συμμετάσχουν στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου… το ακριβές ποσό θα ορίζεται στο νέο business plan και υπολογίζεται ότι θα φθάνει περίπου στα 20 εκ ευρώ.
Οι κακές σχέσεις των μετόχων, με κυρίαρχη την καχυποψία που έχει δηλητηριάσει το κλίμα μεταξύ τους όλο αυτό το διάστημα… στην πραγματικότητα απαγορεύει την κοινή συμπόρευση από δω και πέρα.
Κατά συνέπεια αν οι τράπεζες διαπιστώσουν για πολλοστή φορά την απροθυμία των μετόχων να συμμετάσχουν στην ΑΜΚ – μετά την κατάθεση του νέου σχεδίου, μοιραία θα προσφύγουν στα Δικαστήρια, ζητώντας το κανάλι να μπει σε καθεστώς ειδικής εκκαθάρισης.
Εκεί αναμένεται να παιχτεί και η τελευταία πράξη του δράματος, με το σενάριο αυτό να συγκεντρώνει και τις μεγαλύτερες πιθανότητες… Δηλαδή να εμφανιστεί κάποιος ενδιαφερόμενος επενδυτής.
Μάλιστα δεν αποκλείεται – σύμφωνα με ορισμένες πηγές, ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης να προτιμήσει εκείνη τη στιγμή για να μπει στο MEGA και όχι τώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.