Μια από τις χειρότερες αιτίες εχθρότητας είναι η λύσσα και η ποταπή επιθυμία να δεις να υποκύπτει, αυτός που τολμάει να αντιστέκεται σ’ αυτό που σε συνθλίβει. Αλμπέρ Καμύ

Τετάρτη 2 Αυγούστου 2017

Η «καψούρα» του κυρ Γιώργου με τον «Πήγασο»...

...και οι ευθύνες του υιού Φώτη για την κατάρρευση
Οι εξελίξεις στον ΠΗΓΑΣΟ και η κατάληξη της εκδοτικής αυτοκρατορίας που έχτισε ο Γιώργος Μπόμπολας υποστηρίζουν οι γνωρίζοντες την οικογένεια δεν έχουν προκαλέσει μόνο ρήγμα ανάμεσα στα μέλη της… πιο σημαντικό από όλα θεωρούν την πίκρα του πατριάρχη της οικογένειας, βλέποντας να καταρρέει το οικοδόμημα του σαν χάρτινος πύργος!
Για τον Γιώργο Μπόμπολα οι εκδοτικές του επιχειρήσεις μετά από κάποια στιγμή ήταν σημαντικότερες από τις κατασκευαστικές του, για αυτό και άνθρωποι από το στενό του περιβάλλον περιγράφουν έναν επιχειρηματία που πάνω από όλα..
ένιωθε εκδότης. Οι ίδιοι λένε ότι ήδη από τις αρχές της δεκαετίας του 1980, είχε «μεταλλαχθεί» από κατασκευαστής σε άνθρωπο του Τύπου!
Αγαπούσε τον ΠΗΓΑΣΟ και τους δημοσιογράφους, τις εφημερίδες και φυσικά το MEGA! Στην πραγματικότητα ήταν σε όλα από πάνω… Για αυτό και άνθρωποι του περιβάλλοντος του περιγράφουν τη σχέση του με τις εκδοτικές επιχειρήσεις με τη λέξη «καψούρα»!
Όταν λοιπόν αυτός ο άνθρωπος που συμμετείχε σε δημοσιογραφικές συσκέψεις, σεβόταν και στήριζε τους δημοσιογράφους, νοιαζόταν για τις πολιτικές εξελίξεις όπως ένας ευπατρίδης… Η εικόνα της κατάρρευσης του ΠΗΓΑΣΟΥ λέγεται ότι του έχει στοιχίσει όσο τίποτα άλλο στα χρόνια της επαγγελματικής του πορείας.
Αν μέσα σε όλα αυτά προσθέσει κανείς και την ευκαιρία που χάθηκε πριν κάποια χρόνια, τότε που ο Θόδωρος και η Γιάννα Αγγελοπούλου έδιναν για την εξαγορά του ΠΗΓΑΣΟΥ περί τα 150 εκ. ευρώ και τελικά ο οργανισμός που δημιούργησε πλειστηριάζεται σήμερα για 3,5 εκ. ευρώ είναι φανερό ότι η λέξη σοκ είναι μικρή για να περιγράψει τα συναισθήματα αυτού του ανθρώπου.
Οι ίδιες πηγές υποστηρίζουν ότι αποκλειστικό υπεύθυνο θεωρεί τον γιο του Φώτη Μπόμπολα που οι επιλογές και η διαχείρισή του βύθισαν την εκδοτική του αυτοκρατορία στην Άβυσσο!
- από το enimerosi24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.