Μια από τις χειρότερες αιτίες εχθρότητας είναι η λύσσα και η ποταπή επιθυμία να δεις να υποκύπτει, αυτός που τολμάει να αντιστέκεται σ’ αυτό που σε συνθλίβει. Αλμπέρ Καμύ

Τρίτη 22 Αυγούστου 2017

Με το Εθνος της Κυριακής ξεκινάει ο Σαββίδης

Τι γίνεται με το «Ε» και το management του Πήγασου - Ο ρόλος Μάρη και οι φήμες για Ακριβοπούλου
ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ στο στρατόπεδο Σαββίδη υπάρχει τις τελευταίες ημέρες για τους τίτλους του «Πήγασου» που απέκτησε. Η βασική στόχευση είναι στις αρχές φθινοπώρου να υπάρχει τουλάχιστον µία εφηµερίδα σε κυκλοφορία και η εισήγηση η οποία έχει γίνει αφορά αρχικά το «Εθνος». Πληροφορίες των Παραπολιτικών αναφέρουν ότι υπάρχει σκέψη σε πρώτη φάση να κυκλοφορήσει η κυριακάτικη έκδοση της εφηµερίδας και στη συνέχεια να ληφθούν αποφάσεις για καθηµερινό φύλλο και για την «Ηµερησία».
***
Η ΕΙΣΗΓΗΣΗ για κυκλοφορία σε πρώτη φάση μόνο του Εθνους της Κυριακής έχει γίνει από πρόσωπο το οποίο βρίσκεται πολύ κοντά στον Σαββίδη και οφείλεται κυρίως σε..
οικονοµικούς λόγους. Και αυτό γιατί υπολογίζεται ότι το κόστος της συγκεκριµένης έκδοσης θα είναι αναλογικά µικρότερο από τα υπόλοιπα, που µπορεί να ακολουθήσουν. Για την περίπτωση του «Εθνους» αλλά και των υπόλοιπων εντύπων, όπως γράφουν τα Παραπολιτικά, ισχύει η εντολή για ισχυρό γραφείο Θεσσαλονίκης και ειδησεογραφία που κατά 30% τουλάχιστον θα αφορά τη Βόρεια Ελλάδα.
***
ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟΣ ενδιαφεροµένων -κυρίως από την ΕΡΤ- έχει προκληθεί το τελευταίο διάστηµα ενόψει της στελέχωσης του καναλιού «Ε», µετά την απόκτησή του από τον Ιβάν Σαββίδη. Ανάµεσα στα ονόµατα τα οποία ακούγεται ότι ενδιαφέρονται για µία θέση στο νέο κανάλι - σύμφωνα με το Secret, φέρεται να είναι και η Κατερίνα Ακριβοπούλου, η οποία παρουσιάζει την εκποµπή «Αίθουσα σύνταξης» στην ΕΡΤ αλλά και το µεσηµεριανό ραδιοφωνικό µαγκαζίνο του Flash.
***

Σε όλα τα παραπάνω, βέβαια, προστίθενται και οι πληροφορίες πώς το management των εφημερίδων «Εθνος» και «Ημερησία» καθώς και των περιοδικών του Πήγασου αναλαμβάνει ο Δημήτρης Μάρης, ιδιοκτήτης του ενημερωτικού ιστοτόπου news247, προέδρος της ελληνικής ηλεκτρονικής έκδοσης της «Huffington Post» αλλά και συνεταίρος με την πλευρά Μπόμπολα (συγκεκριμένα με την σύζυγο του Φώτη Μπόμπολα, κυρία Μανουσάκη) στη στοιχηματική εταιρεία «Stoiximan.gr».
***
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ του zougla.gr από τη Μεταμόρφωση αναφέρουν ότι η πολιτική γραμμή που θα ακολουθήσουν τα έντυπα «Εθνος» και «Ημερησία» με το νέο management, θα είναι φιλοκυβερνητική, την δε ευθύνη για να «τρέξει» το μαγαζί θα αναλάβει το δεξί χέρι του Δ. Μάρη, ο Στέφανος Τζανάκης, έμπειρο στέλεχος του πρώην ΔΟΛ (ΒΗΜΑ- ΝΕΑ) αλλά και της πρώην «ΠΗΓΑΣΟΣ» (ΕΘΝΟΣ). Είχε αποχωρήσει από το συγκρότημα Μπόμπολα για να μετακομίσει στις επιχειρήσεις Μάρη και συγκεκριμένα στο news247.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.