Αλήθεια είναι ότι έχουμε χάσει αμέτρητες φορές αλλά: ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΝΟΙΩΘΟΥΜΕ ΗΤΤΗΜΈΝΟΙ;

Σάββατο 26 Αυγούστου 2017

«Ψεύδη και συκοφαντίες»

Δήλωση του δημοσιογράφου Ιάσωνα Πιπίνη:
"Την 20 η Αυγούστου 2017 η ιστοσελίδα με την επωνυμία «www.aixmi.gr» δημοσίευσε λιβελλογράφημα του Χρήστου Παναγιωτόπουλου το οποίο διαψεύδω κατηγορηματικά λέξη προς λέξη. Σκοπός του είναι να με συκοφαντήσει επαγγελματικά και να προσβάλλει την προσωπικότητα μου. Ο ίδιος και όσοι και όσα μέσα τα αναπαράγουν θα έχουν την ευκαιρία ενώπιον της Δικαιοσύνης να εκθέσουν τις απόψεις τους για τα υβριστικά και συκοφαντικά.
Απλώς επισημαίνω ότι αρκούσε κάποιος να αναζητήσει ή να διασταυρώσει τα γεγονότα για να εύρισκε ότι στις 28 Μαίου 2011 στο δελτίο.. ειδήσεων του MEGA είχα αναφέρει για την συγκεκριμένη διαδήλωση των «Αγανακτισμένων», όπως προκύπτει από το απομαγνητοφωνημένο κείμενο του δελτίου: «Ειναι δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι που έχουν κατακλύσει την πλατεία Συντάγματος. Ενδεχομένως να αγγίζουν και τους 30 χιλιάδες. Πριν από λίγο η αστυνομία είχε εκτιμήσει ότι ξεπερνούν τους 20 χιλιάδες. Είναι πολλοί περισσότεροι από την περασμένη Παρασκευή και βλέπουμε ότι έρχονται και περισσότεροι».
Η μετάδοση έγινε λίγη ώρα μετά την έναρξη της διαδήλωσης, στις 8 το βράδυ, και όχι στη λήξη της συγκέντρωσης. Ως προς το θέμα του Χριστοφοράκου πάλι χρησιμοποιεί την τακτική του ψεύδους
και της συκοφαντίας, αφού εγώ ουδέποτε μετέδωσα τέτοια «είδηση», ούτε μπορούσα να μεταφράσω από τα γερμανικά οποιοδήποτε κείμενο.
Αυτά για την αξιοπιστία των αναφερομένων στο λιβελλογράφημα του πρώην διευθυντή Ειδήσεων του MEGA.
Είναι γνωστό ότι οι πρόσφατες δημοσιογραφικές αποκαλύψεις μου για τις σχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ με το καθεστώς της Βενεζουέλας έχουν ενοχλήσει ορισμένους κύκλους της εξουσίας και εκπροσώπους τους σε μέσα μαζικής ενημέρωσης. Αναπαράγουν συκοφαντίες. Μόνο που η Ελλάδα δεν είναι
Βενεζουέλα."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.