Μια από τις χειρότερες αιτίες εχθρότητας είναι η λύσσα και η ποταπή επιθυμία να δεις να υποκύπτει, αυτός που τολμάει να αντιστέκεται σ’ αυτό που σε συνθλίβει. Αλμπέρ Καμύ

Τρίτη 22 Αυγούστου 2017

Σε ισχύ η εξαγορά του Epsilon από τον Σαββίδη

Σε άλλη εταιρεία μεταβιβάστηκαν οι μετοχές του Mega
Σε ισχύ η εξαγορά του EPSILON TV από την DIMERA MEDIA INVESTMENTS LTD. Αυτό αναφέρει σχετική ανακοίνωση που έχει να κάνει με την μεταβίβαση του τηλεοπτικού σταθμού στον επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη.
Έτσι, το κανάλι Epsilon από τα χέρια του Φίλιππου Βρυώνη πέρασε στα χέρια Σαββίδη και όλοι κάνουν λόγο για μια νέα τηλεοπτική εποχή η οποία όπως αναφέρει η ανακοίνωση θα ξεκινήσει την 1η Ιανουαρίου του 2018.
Ακολουθεί ανακοίνωση της εταιρείας DIMERA MEDIA INVESTMENTS LTD, συμφερόντων Ιβάν Σαββίδη:..
«Από τη Δευτέρα 21η Αυγούστου 2017, τέθηκε σε πλήρη ισχύ η από την 11η Αυγούστου συμβολαιογραφική πράξη μεταβίβασης του συνόλου των μετοχών του τηλεοπτικού σταθμού EPSILON TV στην εταιρεία DIMERA MEDIA INVESTMENTS LTD. Επιπροσθέτως, κατ’ εφαρμογή του άρθρου 5 / του νόμου 3592 μεταβιβάζονται όλες οι μετοχές της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ Α.Ε, που έχει στη διάθεσή της η εταιρεία DIMERA MEDIA INVESTMENTS LTD, σε άλλη εταιρεία.
Παράλληλα, ανακοινώνεται πως, με τη καθοριστική συμβολή αναγνωρισμένων και εξειδικευμένων συμβούλων διεθνούς βεληνεκούς, το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, θα ξεκινήσει ο σχεδιασμός του ανανεωμένου τηλεοπτικού προγράμματος το οποίο θα βγει στον αέρα την 1η Ιανουαρίου 2018».

Αναδημοσίευση:zoornalistas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.