Αλήθεια είναι ότι έχουμε χάσει αμέτρητες φορές αλλά: ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΝΟΙΩΘΟΥΜΕ ΗΤΤΗΜΈΝΟΙ;

Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017

Περιπέτειες του Real Group - Ειδήσεις

Και εκ περιτροπής διεύθυνση της εφημερίδας - Ποιοι την "τρέχουν" - Το διαζύγιο με τον Γιάννη Παπαδόπουλο
Ενώ τα προβλήματα στο Real Group παραμένουν και αυξάνονται, η συνέχιση της έκδοσης των Ειδήσεων του Σαββατοκύριακου αποτελεί, όπως φαίνεται, υπέρβαση. Η κυκλοφορία της εφημερίδας (που δεν ανακοινώνεται, όπως και της Real άλλωστε) δεν φαίνεται να καλύπτει τα, έστω και εξαιρετικά χαμηλά, έξοδα. Όταν έκλεισε η ημερήσια έκδοση των Ειδήσεων η εσωτερική πληροφόρηση ανέφερε ότι θα δοκιμαζόταν για έναν μήνα η έκδοση του
Σαββατοκύριακου και αν δεν προχωρούσε θα την έκλειναν. Είναι άγνωστο αν και για πόσο θα αντέξει. Ένα στοιχείο που βοηθάει στη συνέχιση της έκδοσης είναι οι «ανακυκλούμενες» προσφορές που βρίσκονταν στις αποθήκες από τις επιστροφές των προσφορών της Real και οι οποίες προσφέρονται τώρα από τις Ειδήσεις Σαββατοκύριακο. 
Ο Γιάννης Παπαδόπουλος 
Απετέλεσε έκπληξη το γεγονός ότι στο νέο πρόγραμμα του Real fm δεν συμπεριελήφθη ο Γιάννης Παπαδόπουλος, από τα στελέχη του Ομίλου, που παρουσίαζε το μεσημβρινό μαγκαζίνο, του οποίου τώρα την παρουσίαση έχεi ο Νίκος Στραβελάκης. Ο Παπαδόπουλος έφυγε με άδεια και δεν επανήλθε (πιθανολογείται ότι βρίσκεται στο εξωτερικό). Η αποχώρησή του δημιούργησε κενό στις Ειδήσεις των οποίων υπήρξε διευθυντής, όπως ήταν και στην προηγούμενη σαββατιάτικη έκδοση του Real Group, στην Αγορά. Τώρα τις Ειδήσεις «τρέχουν» εκ περιτροπής (εβδομάδα παρά εβδομάδα) οι δύο αρχισυντάκτες της Real News, ο Δημήτρης Μιχαλέλης και ο Κωνσταντίνος Ρομποτής ο οποίος επιμελήθηκε το φύλλο του τελευταίου Σαββατοκύριακου. 
Αποχωρήσεις 
Όπως έχουμε ξαναγράψει στο μπλογκ, στον Όμιλο υπάρχουν αμειβόμενοι με μπλοκάκι στους οποίους οφείλονται μισθοί δώδεκα μηνών και άλλοι, του μισθολογίου, με εκκρεμότητες πέντε μηνών. Υπάρχουν και περιπτώσεις εργαζομένων που έχουν χάσει την μπάλα και δεν ξέρουν πού βρίσκονται από πλευράς οφειλών καθώς τα συνεχή «έναντι» δημιουργούν –τουλάχιστον σε αυτούς– σύγχυση.
  Κάτω από αυτές τις συνθήκες δεν είναι περίεργο το γεγονός ότι όποιος αποχωρεί δεν αντικαθίσταται και, ακόμα, δεν είναι περίεργο ότι επίκεινται και άλλες αποχωρήσεις. Μία από αυτές αναμένεται στο άμεσο μέλλον και αφορά επιτελικό στέλεχος, από τα «ονόματα» του Γκρουπ τουλάχιστον στον τομέα του.

harddog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.