Μια από τις χειρότερες αιτίες εχθρότητας είναι η λύσσα και η ποταπή επιθυμία να δεις να υποκύπτει, αυτός που τολμάει να αντιστέκεται σ’ αυτό που σε συνθλίβει. Αλμπέρ Καμύ

Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2017

Αισχρό και ρατσιστικό το πρωτοσέλιδο της Ε.Ω

Ανακοίνωση του Εποπτικού Οργάνου Δεοντολογίας της ΕΣΗΕΑ
To  Εποπτικό Όργανο Δεοντολογίας της ΕΣΗΕΑ με ανακοίνωσή του καταγγέλλει "το αισχρό και ρατσιστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας «Ελεύθερη Ώρα» στις 11.10.17, με το οποίο προτρέπει πολίτες να βιαιοπραγούν εναντίον άλλων για τη διαφορετικότητά τους. Με το ίδιο άθλιο δημοσίευμα διατυπώνονται χυδαίοι υβριστικοί χαρακτηρισμοί για τα μέλη του Ελληνικού Κοινοβουλίου, προσβάλλοντας βάναυσα και τους δημοκρατικούς θεσμούς".
***
Τρίωρη στάση εργασίας από τις 13.00 έως τις 16.00 πραγματοποίησαν σήμερα Πέμπτη, 12 Οκτωβρίου 2017, όλοι οι δημοσιογράφοι που εργάζονται στην εφημερίδα «ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ» και στην ιστοσελίδα.. «naftemporiki.gr» . Η στάση εργασίας έγινε, προκειμένου να πραγματοποιηθεί συνέλευση των δημοσιογράφων στα γραφεία της Ενώσεως (Ακαδημίας 20, 3ος όροφος) για κρίσιμα εργασιακά τους θέματα.
***
Η Εφορευτική Επιτροπή της ΕΣΗΕΑ ανακοίνωσε τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας για την ανάδειξη εκπροσώπου, στο Μεικτό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ, των συντακτών – μελών της Ένωσης, οι οποίοι εργάζονται στην εφημερίδα «ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ». Μοναδικός υποψήφιος ήταν ο Κων/νος Μαστοράκης και σύμφωνα με τα αποτελέσματα: Ψήφισαν 13, Έγκυρα 13, Λευκά/Άκυρα 0, Έλαβε ο Μαστοράκης Κωνσταντίνος 13 ψήφους και εκλέγεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.