Μια από τις χειρότερες αιτίες εχθρότητας είναι η λύσσα και η ποταπή επιθυμία να δεις να υποκύπτει, αυτός που τολμάει να αντιστέκεται σ’ αυτό που σε συνθλίβει. Αλμπέρ Καμύ

Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2017

Πολύωρη σύσκεψη με Μαρινάκη σε ΝΕΑ και ΒΗΜΑ

Τι συζήτησε με τους διευθυντές των εφημερίδων και των υπολοίπων Μέσων
Μέσα σε ένα μήνα ο Βαγγέλης Μαρινάκης ξαναπέρασε εχθές το απόγευμα για δεύτερη φορά το κατώφλι των εγκαταστάσεων όπου στεγάζονται τα Μέσα του πρώην ΔΟΛ και νυν της Αλτερ Εγκο, στη λεωφόρο Συγγρού.
Συγκεκριμένα ο επιχειρηματίας εμφανίστηκε στο κτίριο της Συγγρού 340 στις 5 εχθές το απόγευμα και παρέμεινε σε αυτό λίγο περισσότερο από τρεις ώρες, αφού αποχώρησε – σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, περίπου στις 8.20 το βράδυ.
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε πολύωρη συνεργασία με τους διευθυντές των εφημερίδων «ΒΗΜΑ» και «ΝΕΑ» Αντώνη Καρακούση και Παναγιώτη Λάμψια αντίστοιχα, καθώς και με τα στελέχη της εταιρίας Γιώργο Μαντέλα και Γιώργο Δήμα.
Αν και το περιεχόμενο των συζητήσεων του νέου ιδιοκτήτη με τους διευθυντές του οργανισμού δεν έχει γίνει γνωστό, εικάζεται λόγω και της πολύωρης διάρκειας ότι η επίσκεψη δεν είχε μόνο ενημερωτικό χαρακτήρα.
Προφανώς ο Βαγγέλης Μαρινάκης ζήτησε ενημέρωση για την πορεία των εφημερίδων, αλλά και για άλλα εκκρεμή ζητήματα (εργασιακά και γραφειοκρατικά)… Ωστόσο, γνώστες των θεμάτων στο εσωτερικό του οργανισμού, δεν αποκλείουν στη συνάντηση να τέθηκαν και θέματα «γραμμής» των εφημερίδων. Κι αυτό διότι, υπάρχει μια φήμη που θέλει τον εφοπλιστή να παίρνει αποστάσεις από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και προσωπικά τον πρόεδρο της Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλά κάτι τέτοιο – προς το παρόν τουλάχιστον, δεν επιβεβαιώνεται.
- πηγή: enimerosi24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.