Μια από τις χειρότερες αιτίες εχθρότητας είναι η λύσσα και η ποταπή επιθυμία να δεις να υποκύπτει, αυτός που τολμάει να αντιστέκεται σ’ αυτό που σε συνθλίβει. Αλμπέρ Καμύ

Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2017

Μετά το ΝΑΙ ήρθε και η «διασύνδεση» με ΕΟΠΥΥ

«Στον ΕΔΟΕΑΠ  ξημερώνει μια καινούργια ημέρα ανέφερε ο πρόεδρος του.
Σε πολυιατρεία του ΕΟΠΠΥ οι μονάδες υγείς του ΕΔΟΕΑΠ.
Δηλώσεις Αχτσιόγλου στη Βουλή  
«O ΕΔΟΕΑΠ διαθέτει ένα εκτεταμένο δίκτυο παροχών υγείας με σημαντικές αυτόνομες μονάδες υγείας. Βρισκόμαστε και σε μια διαρκή επικοινωνία με τον ΕΟΠΥΥ, που στόχο έχει να μπορέσουν να ανοίξουν αυτές οι μονάδες και να παρέχουν φροντίδες υγείας και στους υπόλοιπους ασφαλισμένους της χώρας. Επομένως, αυτή ήταν πολιτική μας απόφαση». 
Τα παραπάνω δήλωσε στη Βουλή η υπουργός Εργασίας, Εφη Αχτσιόγλου, κατά την συζήτηση για την τροπολογία που κατατέθηκε σχετικά με τη βιωσιμότητα του Ταμείου των εργαζομένων στα ΜΜΕ..
Αναφερόμενη στο αποτέλεσμα της ψηφοφορίας για την αλλαγή του καταστατικού του ΕΔΟΕΑΠ, η υπουργός σημείωσε: 
«Στην ουσία εμείς σήμερα φέρνουμε στη Βουλή τις ρυθμίσεις, οι οποίες επικυρώνουν, εγκρίνουν αυτή την τροποποίηση του καταστατικού που αποφάσισαν τα μέλη του ΕΔΟΕΑΠ. Νομίζω πως είμαστε σε ένα σημείο ουσιαστικής τομής στον τρόπο λειτουργίας των επιχειρήσεων του Τύπου, χωρίς διακρίσεις στα Μέσα, χωρίς διακρίσεις στους εργοδότες, χωρίς διακρίσεις στις επαγγελματικές κατηγορίες, ανεξάρτητα του είδους του Μέσου, ανεξάρτητα της προέλευσης των εργαζομένων. Όλοι θα διέπονται από τους ίδιους κανόνες, διαφανείς και ισότιμους, βάζοντας ένα τέρμα στους συντεχνιακούς διαχωρισμούς».
---
Αναδημοσίευση:anasigrotisi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.