Μια από τις χειρότερες αιτίες εχθρότητας είναι η λύσσα και η ποταπή επιθυμία να δεις να υποκύπτει, αυτός που τολμάει να αντιστέκεται σ’ αυτό που σε συνθλίβει. Αλμπέρ Καμύ

Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2017

Νέα αναστάτωση στο ραδιοσταθμό Στο Κόκκινο

Eργαζόμενοι κάνουν λόγο για «νομότυπο» λουκέτο και ετοιμάζονται για παράσταση διαμαρτυρίας στο Μαξίμου 
Τέλος τα κομματικά ραδιόφωνα.
Ανάστατοι είναι οι εργαζόμενοι στο «105,5 στο Κόκκινο», οι οποίοι ετοιμάζονται για παράσταση διαμαρτυρίας στο Μαξίμου, καθως η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, με αλλαγές που προωθεί σχετικά με την νέα αδειοδότηση των ραδιοφώνων, βάζει ουσιαστικά λουκέτο στους κομματικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς και συνεπώς στον σταθμό της Αριστεράς, που ούτως ή άλλως τον έχει απαξιώσει τον τελευταίο καιρό.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι εργαζόμενοι έχουν αύριο το πρωί συνέλευση, προκειμένου να μεθοδεύσουν τις κινήσεις τους..
Όπως αναφέρεται σε ανάρτηση του e-tetRadio, η... «αριστερή μας κυβέρνηση» και το Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, εφαρμόζοντας πλήρως την εργαλειοθήκη του ΟΟΣΑ, με την τροπολογία που κατέθεσε σήμερα καταργεί το νόμο Ρουσόπουλου  (3592/2007), ο οποίος νομιμοποιούσε τα κομματικά ραδιόφωνα και εξισώνει τους ραδιοσταθμούς των πολιτικών κομμάτων με τους υπόλοιπους -πλην της ΕΡΤ- εν όψει της νέας αδειοδότησης.

Αυτό αφορά τον 105.5 Στο Κόκκινο του ΣΥΡΙΖΑ και το ΑΡΤ 90.6 του ΛΑΟΣ.
Eργαζόμενοι στο «Κόκκινο», θεωρούν οτι αυτό το γνωριζαν ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Ν. Παππάς και ο διευθύνων σύμβουλος του σταθμού, Κ. Νικόλτσιος και τους δούλευαν περιμένοντας το "νομότυπο" λουκέτο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.