Μια από τις χειρότερες αιτίες εχθρότητας είναι η λύσσα και η ποταπή επιθυμία να δεις να υποκύπτει, αυτός που τολμάει να αντιστέκεται σ’ αυτό που σε συνθλίβει. Αλμπέρ Καμύ

Παρασκευή 2 Μαρτίου 2018

Εκδότης σε τραπεζίτη: Ρε, άντε και...

Υπάρχουν και τέτοιοι
Αρχές της εβδομάδας τηλεφώνησε διευθύνων τράπεζας σε ιδιοκτήτη ομίλου, με εβδομαδιαία εφημερίδα, και τον άρχισε στις προειδοποιήσεις και στις έμμεσες πλην σαφείς απειλές. Αγωγές, μηνύσεις, κόψιμο συνδρομών και διαφήμισης κ.λ.π. Ξέρετε τα γνωστά κόλπα διαφόρων. Ο εκδότης δεν μάσησε. Σε βαθμό που του απάντησε: "Είμαστε ο μόνος εκδοτικός..
όμιλος που δεν εξαρτιόμαστε από τις διαφημίσεις των τραπεζών. Όσο γράφουμε για εσάς ανεβαίνει η κυκλοφορία μας. Οπότε, άντε γ@μησου".  Καλό μήνα...
**** 
Ακριβή ή φθηνή;
Λέει πολλά για την κατάσταση της αγοράς ακινήτων η χθεσινή δημοπρασία για τη θρυλική βίλα Ψυχάρη στο Πόρτο Χέλι. Ύστερα από αρκετά «χτυπήματα» από τους ενδιαφερόμενους, η βίλα κατακυρώθηκε σε μια off-shore εταιρεία Έλληνα εφοπλιστή έναντι 11,75 εκατ. ευρώ, ενώ η τιμή εκκίνησης ήταν μόλις 4,65 εκατ. ευρώ. Ο αγοραστής, όμως, πάλι μπορεί να πει ότι αγόρασε φθηνά το ακίνητο-φιλέτο: μόλις πριν από λίγα χρόνια, η αξία της βίλας υπολογιζόταν -κατ’ ελάχιστο- στα 15 εκατ. ευρώ. Και μια ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια: η βίλα ανήκε στην οικογένεια Περατικού και ο Σταύρος Ψυχάρης την είχε αποκτήσει μέσω πλειστηριασμού. Τώρα, την χάνει μέσω πλειστηριασμού.
****
Όλα τα λόμπι στους Δελφούς
Συντεταγμένα παρατάχθηκαν στο Φόρουμ.  
Όλα τα λόμπι επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων, καθώς και οι πελάτες τους. Ωραίες οι ζυμώσεις που γίνονται εκεί. Οι παρασκηνιακές. Βγαίνουν και κάποιες ειδήσεις.
- από το fmvoice

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.